donderdag 21 maart 2019

Pluto in Boogschutter

Pluto in Boogschutter
TRANSFORMATIE: Transformatie van geloof

Pluto doet er ongeveer 248 jaar over om zijn onregelmatige omloopbaan rond de Zon te voltooien. Wanneer de planeet het dichtst bij de Zon staat, doet hij er slechts twaalf jaar over om door een teken heen te lopen; op z'n verst doet hij er gemiddeld 30 jaar over. 
Pluto's invloed laat zich collectief gevoelen op een zeer diep niveau in de maatschappij en brengt trauma, transformatie en vernieuwing met betrekking tot het teken waarin de planeet staat. 
Personen met hun Ascendant in Schorpioen kunnen de invloed op een meer persoonlijke manier in hun leven tot uiting brengen; bij anderen zal het eerder de vorm aannemen van een onderliggende invloed op een hele generatie.

Pluto stond van 1749 tot 1762 in Boogschutter en verblijft momenteel sinds 1995 opnieuw in dit teken tot 2009. Het gaat gepaard met diepgaande spirituele en religieuze transformaties op basis van een herziene toekomstvisie. De mensheid wordt het bang te moede dat er misschien helemaal geen toekomst is en begeeft zich op een innerlijke reis op zoek naar een onvernietigbare levenszin. Er komen grootschalige hervormingen van religieuze instellingen tot stand. Baanbrekende prestaties in verband met nieuwe grenzen brengen nieuwe concepten aangaande tijd en afstand. Dit is een periode van ideologische oorlogsvoering.

Als je deze invloed op een persoonlijke manier in je leven manifesteert, begeef je je op een compromisloze zoektocht naar zin en persoonlijke waarde. Vermoedelijk omhels je hartstochtelijk een ideologische visie en verkondigt je opvattingen met haast religieus vuur. In je leven onderga je een diepgaande spirituele transformatie, wanneer je noodgedwongen zienswijzen moet opgeven die de kern van je identiteit vormden. Een reis of contact met een vreemde cultuur kan de katalysator tot levenveranderende inzichten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten