donderdag 21 maart 2019

Pluto in Vissen

Pluto in Vissen
TRANSFORMATIE: Transformerende visie

Pluto doet er ongeveer 248 jaar over om zijn onregelmatige omloopbaan rond de Zon te voltooien. Wanneer de planeet het dichtst bij de Zon staat, doet hij er slechts twaalf jaar over om door een teken heen te lopen; op z'n verst doet hij er gemiddeld 30 jaar over. 
Pluto's invloed laat zich collectief gevoelen op een zeer diep niveau in de maatschappij en brengt trauma, transformatie en vernieuwing met betrekking tot het teken waarin de planeet staat. 
Personen met hun Ascendant in Schorpioen kunnen de invloed op een meer persoonlijke manier in hun leven tot uiting brengen; bij anderen zal het eerder de vorm aannemen van een onderliggende invloed op een hele generatie.

Pluto stond van 1799 tot 1824 in Vissen en zal in dit teken terugkeren van 2044 tot 2068. Het gaat gepaard met maatschappelijke veranderingen op een groot aantal terreinen, waarbij vooral nadruk valt op sociale rehabilitatie. Er bestaat een collectief verlangen om de samenleving te bevrijden van de ergste aspecten van ziekte, vervreemding, ontheemding enz. Ontwikkelingen op zee spelen een belangrijke rol in de transformatie van de samenleving; er wordt geweldig veel moeite gedaan om de mogelijkheden van de oceaan te benutten - met name de oceaanbodem. Zeevervuiling wordt een nijpend vraagstuk.

Als je deze collectieve invloed in je persoonlijke leven manifesteert, zul je diepgaand geïnteresseerd zijn in het transformeren van het leed dat je in de wereld ziet. Misschien wil je meer in het bijzonder vooral achtergestelde kinderen helpen. Anderzijds voel je je hulpeloos verloren in de wereld. Op een bepaald moment in je leven onderga je een ingrijpende spirituele transformatie. Je bezit aanleg om de kracht der verbeelding te kanaliseren in transformerende activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten