donderdag 21 maart 2019

Pluto in Ram

Pluto in Ram
TRANSFORMATIE: Transformatie van leiderschap

Pluto doet er ongeveer 248 jaar over om zijn onregelmatige omloopbaan rond de Zon te voltooien. Wanneer de planeet het dichtst bij de Zon staat, doet hij er slechts twaalf jaar over om door een teken heen te lopen; op z'n verst doet hij er gemiddeld 30 jaar over.
Pluto's invloed laat zich collectief gevoelen op een zeer diep niveau in de maatschappij en brengt trauma, transformatie en vernieuwing met betrekking tot het teken waarin de planeet staat. 
Personen met hun Ascendant in Schorpioen kunnen de invloed op een meer persoonlijke manier in hun leven tot uiting brengen; bij anderen zal het eerder de vorm aannemen van een onderliggende invloed op een hele generatie.

Pluto stond voor het laatst van 1823 tot 1853 in Ram en zal in dit teken terugkeren in het jaar 2070. Aangezien het Pluto's functie is om de kernthematiek van een bepaalde invloed te wekken, ten goede of ten kwade, geven deze perioden het uitroeien van corrupt leiderschap en een groei van de invloed van de massa op het wereldleiderschap te zien. Er kunnen zich extreme dictators opwerpen - en afgezet worden. Machtige ideologieën schieten wortel en inspireren mensen ertoe te vechten tegen alle verdrukking in. Dit zijn tijden van fanatieke ijver.

Mocht je deze invloed op een persoonlijke manier in je leven uiten, dan ben je vermoedelijk een ras-individualist en buitengewoon intolerant tegenover een ieder die je onafhankelijkheid bedreigt - vooral op je werk. Enerzijds sta je te popelen om de strijd aan te binden met mini-dictators die onschuldige mensen hun wil opleggen, anderzijds zou je zelf nogal meedogenloos kunnen zijn. Doordat je het initiatief neemt of in ieder geval je eigen weg door het leven gaat, vervreemd je van anderen, met alle gevolgen van dien. Waarschijnlijk belijd je machiavellistische principes en raakt daardoor vaak verwikkeld in een concurrentiestrijd, waarin het op maar één ding aankomt - winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten