donderdag 21 maart 2019

Pluto in 4e Huis

Pluto in 4e Huis
TRANSFORMATIE: Fundamenten vernieuwen

PRIVÉ:
Zekere elementen in je jeugd hebben je diep geraakt en van streek gemaakt. Met je gave om achter emotionele façades te kijken zul je verborgen factoren, geheimen of verstorende onderstromen in de relatie tussen je ouders aangevoeld hebben. Misschien kampte een van je ouders met een verborgen psychologisch probleem, of wellicht was er in je jeugd zelfs sprake van een of andere vorm van tirannie. Maar wat de oorzaak ook precies mag zijn geweest, je wordt nog steeds beïnvloed door onbewuste patronen, die je pogingen ondermijnen om in je eigen gezin voor harmonie te zorgen. Besef echter dat het gevaarlijk is om al te intens het ideale gezin te willen vormen, omdat zulke verlangens een onbewuste angst voor narigheid en moeilijkheden verdoezelen en daardoor zelfdestructieve zaadjes in de gezinsrelaties planten. Ongenoegen met je gezinsleven kan zich manifesteren in een verlangen om bestaande structuren af te breken, het constant heen en weer slepen met meubels of vergeefse pogingen om de ontwikkeling van je kinderen strak onder controle te houden. Daar staat tegenover dat je door het samenleven met je partner en kinderen zeker ook groter psychologisch inzicht verwerft.
Kijk uit bij het kopen van een huis of ander gebouw. Er kunnen zich problemen voordoen met afvoeren en rioleringen, het toilet of de fundering.

WERK:
Beroepsmatig zou je belangstelling kunnen uitgaan naar sociale of ecologische hervormingen, aangezien je je terdege bewust bent van vervuilende factoren in de maatschappij. Een plotselinge transformatie in je eigen omgeving kan ertoe leiden dat je je bijvoorbeeld op kwesties van milieubescherming stort. Ten gevolge van ervaringen op jonge leeftijd kun je voorts belangstelling hebben voor emotionele zaken en psychologie. Je zou prima geschikt zijn voor werk in verband met de daklozen en achtergestelden in de samenleving. Je weet achter de schermen macht uit te oefenen om op lokaal en nationaal niveau zaken in banen te leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten